Popust na Laffort proizvode za stabilizaciju vina

Popust na Laffort proizvode za stabilizaciju vina

Kako bi olakšao zahtjevnu situaciju s ovogodišnjim punjenjem vina, Vinolab je odlučio dati popust svim svojim klijentima na visokokvalitetne Laffortove proizvode za stabilizaciju vina.

Kako bi olakšao zahtjevnu situaciju s ovogodišnjim punjenjem vina, Vinolab je odlučio dati popust svim svojim klijentima na visokokvalitetne Laffortove proizvode za stabilizaciju vina.  

Popust iznosi 7 % i traje do 15. lipnja 2020. godine, a odnosi se na proizvode:

  • CELSTAB – 10 % otopina karboksimetil celuloze za stabilizaciju vina na tartarate
  • MICROCOL ALPHA – visokokvalitetni mikrogranulirani natrijev bentonit za stabilizaciju vina na proteine
  • MICROCOL FT - prirodni natrijev i kalcijev bentonit za stabilizaciju vina koja idu na tangencijalnu filtraciju
  • OENOBRETT - specifična mješavina prirodnog polisaharida kitozana fungalnog podrijetla, enzima glukanaze i pektinaze za uklanjanje Brettanomycesa
  • SUPER POLYTARTARYL – metavinska kiselina za stabilizaciju vina na tartarate
  • SORBISOL K – kalijev sorbat za inhibiciju kvasaca u vinima s ostatkom šećera
  • STABIVIN – otopina gumiarabike za stabilizaciju nestabilnih tvari boje
  • VEGECOLL – protein iz krumpira za pročišćavanje, stabilizaciju boje i eliminacije tanina odgovornih za gorčinu u crnim vinima.
  • POLYLACT - kombinacija PVPP-a i kazeina za prevenciju i tretiranje oksidacije u vinu
  • VINICLAR/VINICLAR P/VINICLAR GR – polivinilpolipirolidon za uklanjanje polifenola odgovornih za pinking u vinu
  • OENOLEES MP – specifični manoproteini koji  djeluju na osjet okusa vina (crna i rosé) na način da smanjuju dojam kiselosti i zaokružuju okus

Za detaljne informacije o proizvodima, primjeni i dozama molimo obratite se našim enologinjama telefonski ili putem e-maila:

Za Bregovitu Hrvatsku i Slavoniju: Sebastijana 099 244 62 66 ili sbilusic@vinolab.hr

Za Istru i Dalmaciju: Mirna 099 244 62 64 ili mirna@vinolab.hr