Stručne konferencije u Zagrebu, Poreču i na Pelješcu

Stručne konferencije u Zagrebu, Poreču i na Pelješcu

Dragi vinari,

povodom 10 godina postojanja, pripremamo vam druženje uz stručne konferencije na kojima ćemo moći čuti korisne savjete iz svijeta enologije, uz kušanje odgovarajućih uzoraka vina, ovisno o temi predavanja.

15. svibnja se družimo u Zagrebu, 16. svibnja u Poreču, a 18. svibnja u Trsteniku (na Pelješcu).

Popis tema i predavača:

      10:00h Enzymes: Review About Enzymes Activity in Enology + launching of Lafazym Thiol – Francois Botton (Laffort)
      11:00h Lactic Acid Bacteria Research on Aromatics + launching of B7 – Francois Botton (Laffort)
      12:00h Pauza za kavu
      12:30h Oak Sciences and Tannin Content Selection with OakScan® - Gabriel Potier (Radoux)
      13:30h Suhi led u proizvodnji vina - Leo Gracin (Sveučilište u Splitu, SOSM)
Napomena: Prva tri predavanja će se održati na engleskom jeziku.

Nakon predavanja ćemo se opustiti uz vina i ručak.

Dođite i proslavite s nama!

Kontakt za više informacija i potvrdu dolaska: 091 244 6267 i 099 244 6266

Vaš Vinolab