Stručne konferencije u Zagrebu, Poreču i na Pelješcu
Dragi vinari,
povodom 10 godina postojanja, pripremamo vam druženje uz stručne konferencije na kojima ćemo moći čuti korisne savjete iz svijeta enologije, uz kušanje odgovarajućih uzoraka vina, ovisno o temi predavanja.
15. svibnja se družimo u Zagrebu, 16. svibnja u Poreču, a 18. svibnja u Trsteniku (na Pelješcu).
Popis tema i predavača:
10:00h Enzymes: Review About Enzymes Activity in Enology + launching of Lafazym Thiol – Francois Botton (Laffort)
11:00h Lactic Acid Bacteria Research on Aromatics + launching of B7 – Francois Botton (Laffort)
12:00h Pauza za kavu
12:30h Oak Sciences and Tannin Content Selection with OakScan® - Gabriel Potier (Radoux)
13:30h Suhi led u proizvodnji vina - Leo Gracin (Sveučilište u Splitu, SOSM)
Napomena: Prva tri predavanja će se održati na engleskom jeziku.
Nakon predavanja ćemo se opustiti uz vina i ručak.
Dođite i proslavite s nama!
Kontakt za više informacija i potvrdu dolaska: 091 244 6267 i 099 244 6266
Vaš Vinolab