O nama

O nama

Vinolab d.o.o. je privatna tvrtka s 10 godina iskustva, čiji je cilj doprinos podizanju kvalitete proizvodnje vina u Hrvatskoj, uz stručna enološka savjetovanja i laboratorijske analize vina.

Vinolab d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu osnovana 2008. godine. Osnovne djelatnosti su laboratorijske analize vina i savjetovanje u proizvodnji vina. Kako bismo što više zadovoljili potrebe klijenata, osigurali smo i raznovrstan asortiman enoloških proizvoda.
 
Osnivanje tvrtke rezultat je dugogodišnjeg iskustva stručnog tima koji je prepoznao potrebu za pružanjem spektra usluga koje dotad nisu bile prisutne na hrvatskom tržištu, a nužne su kako bi domaći vinari išli u korak s najnovijim svjetskim enološkim trendovima.
 
Proizvodnja vina je zadnjih godina na području Republike Hrvatske značajno napredovala. Znatna ulaganja u tehnološku opremu i stručni kadar su trenutno u najvećem zamahu. U sklopu razvoja vinarstva postoji potreba za kvalitetnijim i dostupnijim analizama i savjetovanjem.
 
Usluge koje vinarima pruža tvrtka Vinolab d.o.o. su kompletna analiza mošta i vina u moderno opremljenom laboratoriju, podrška i savjetovanje kod proizvodnje vina, uz posebni naglasak na formiranju ciljanih stilova vina prema željama vlasnika i enologa te projektiranje vinarija.
 

Cilj nam je, uz stručan kadar prije svega, koji potičemo na sudjelovanje na međunarodnim edukacijama o najnovijim saznanjima i modernim rješenjima u proizvodnji vina, brze i precizne laboratorijske provjere, te dostupnost i izbor pravih proizvoda nužnih za proizvodnju vina, osigurati našim klijentima što sigurniju i lakšu proizvodnju i što kvalitetniji proizvod, kako bi hrvatsko vinarstvo neprekidno napredovalo.

 

Stručnost

visoko kvalificirani zaposlenici

Prisutnost

s Vama u Vašem podrumu

Jednostavnost

brzo i jednostavno slanje uzoraka

Brzina

brza isporuka rezultata

Dostupnost

dostupna enološka sredstava