Prodaja

Prodaja

Klijentima smo omogućili dostupnost visokokvalitetnih proizvoda zvučnih imena u svijetu enologije. Ekskluzivni smo zastupnici za Radoux, francuskog proizvođača bačava od francuskog, američkog i slavonskog hrasta, TDI, španjolskog proizvođača modernih i preciznih uređaja za analizu vina te Filtrox, poznatog proizvođača filtar opreme švicarske kvalitete.

 

Radoux

Od selekcije drva do pomoći vinarima, tvrtka Radoux se bavi francuskom tradicijom proizvodnje bačava još od 1947. godine. Budući da je za dobar proizvod vještina radnika nužna i nezamjenjiva, u svom timu ima mnoge vrsne mastore, uključujući i one s priznanjem Meilleurs Ouvriers de France.
Kombinacijom vještine majstora, koja je isključivo ručna (vizualna kontrola dužica, pozicioniranje glava bačve, paljenje...) s tehnologijom visoke kvalitete, tvrtka Radoux jamči savršenu kvalitetu, te ujednačenost i ispravnost svojih bačava. Dio Radoux grupe je i poznati španjolski brand Victoria.
 

TDI

Španjolska tvrtka TDI je, još od svog osnutka, 1986. godine, među prvim proizvođačima analitičkih uređaja prilagođenih analizama vina. Filozofija tvrtke je prilagodba analizatora potrebama svakog korisnika, uz smanjenje troškova analiza i pružanje kvalitetnih savjeta. Zahvaljujući širokom spektru proizvoda, od najsofisticiranijih analizatora do jednostavnih titratora, u mogućnosti je pružiti klijentima valjane savjete pri izboru uređaja ovisno o njihovim potrebama. Jedini je proizvođač koji u svojoj ponudi ima i kemijske (enzimatske i kolorimetrijske) i FTIR analizatore. TDI uređaji su sastavni dio opreme, kako laboratorija, tako i vinarija diljem Europe.

Pregledaj

Filtrox

Tvrtka Filtrox je osnovana 1938. godine u Švicarskoj, a danas je globalni tehnološki lider za dubinsku filtraciju vrijednih tekućina. Fokus joj je na proizvodnji sustava za mikrofiltraciju visoke kvalitete, koji se koriste u biotehnologiji, farmaceutskoj, kozmetičkoj i prehrambenoj industriji. Filtrox razvija, proizvodi i prodaje kompletne sustave za filtriranje, koji uključuju i medij (npr. filtar ploče) i opremu (npr. filtar preše).

Moog Cleaning Systems

Tvrtka MOOG Cleaning Systems je švicarska obiteljska tvrtka koja spaja tradicionalno i moderno. Mnogi su korisnici u Švicarskoj i širom svijeta imali korist od njihovi prilagođenih, inovativnih i učinkovitih sustava čišćenja od 1968. Moog sustavi za čišćenje su dizajnirani za profesionalnu upotrebu. Dijelovi i sustavi su proizvedeni u najmodernijim postorojenjima u Švicarskoj.

https://www.moog.ch/

Bellot-SA

Francuska tvrtka osnovana 1956. koja je specijalist za zatvaranje spremnika, proizvođač vrata i otvora. 1956. je dizajniran aseptični uređaj koj je specijalno prilagođen nepunim tankovima. Istovremeno, BELLOT je dizarnirao i proizveo široki raspon otvora i poklopaca za vinske spremnike. Kada su izažli na tržište, brzo su prihvaćeni od strane vinara i struke.

Poklopci i otvori su izrađeni od medicinskog nehrđajućeg čelika, čime su pogodniji i bolji za skladištenje i očuvanje vina u tankovima. 1963. su izumili aseptične i hidraulične uređaje 63 koji su usmjereni na čuvanje vina u punim spremnicima.

Sredinom sedamdesetih, BELLOT je izradio i druge visokokvalitetene spojeve od nehrđajućeg čelika, kao što su ventili za degustaciju, odvodnjavanje, ventil za kušanje, vrata spremnika, aseptični i hidraulični uređaji.

https://www.bellot-sa.fr/

EnoProffesional

Talijanska tvrtka Enoprofessional nudi inovativnu profesionalnu opremu za vinsku industriju, izrađenu od originalnih materijala i tehnologija koja daje konkretna riješenja u proizvodnji vina. Njihovi proizvodi daju  konkretne i brze odgovore na pitanja koja se pojavljuju u svakodnevnim vinarskim aktivnostima te ih odlikuje jednostavnost uporabe, fleksibilnost i ekonomičnost.

http://www.enoprofessional.com

Vivelys SAS

Francuski proizvođač specijaliziran u preciznoj enologiji i vinogradarstvu, uvrstili su inovaciju u nekoliko područja: mikrooksigenacija (prvi međunarodni patent), čips (inovacije DC310 i SC100), sustavi upravljanja podrumom (s vodećim riješenju na tržištu: Scalya®) i alate za donošenje odluka za vinograd (s vodećom bazom podataka u svijetu: Dyostem®), mješač taloga Batonneur... U svim vinskim regijama pomažu vinarima da donesu prave odluke u pravom trenutku kako bi otkrili ono najbolje od svojih vina.

https://www.vivelys.com/en

Pregledaj

Sentia™ Analyzer

Sentia analizator mjeri slobodni SO₂, jabučnu kiselinu, glukozu, fruktozu, octenu kiselinu i ukupnu kiselost u vinariji.

S bogatim zaslonom osjetljivim na dodir i dugim trajanjem baterije, sustav Sentia olakšava postizanje brzih rezultata testa gdje god i kad god trebate.

Više na poveznici:

https://universalbiosensors.com/products/sentia/sentia-products/sentia-analyzer/

Pregledaj

Oenofrance

Oenofrance je tvrtka specijalizirana za proizvodnju enoloških proizvoda.
Osnovan je 1943. u Francuskoj, etablirao se kao lider na području rješenja za proizvodnju vina.
Oenofrance nudi široku paletu proizvoda prilagođenih različitim fazama procesa proizvodnje vina. To uključuje kvasce, fermentacijska sredstva, sredstva za pročišćavanje i proizvode za stabilizaciju i starenje vina. Tvrtka se fokusira na pružanje visokokvalitetnih i inovativnih rješenja za poboljšanje proizvodnje vina.

Više o enološkim sredstvima možete naći u katalogu:

https://www.calameo.com/read/0067007102e16fc1a1644