TDI

TDI

BACCHUS 3

Atomatski analizator (FTIR UV VIS)
 
U manualnoj i automatskoj verziji.
Novi Baccchus 3 je jedini analizator na tržištu koji istovremeno pruža mogućnost analize u području IR, UV i Vis spektra, čime pokriva većinu faza u proizvodnji vina :
  • Ispitivanje zrelosti grožđa kod prijema
  • Mošt i mošt u fermentaciji
  • Gotova vina (suha, slatka, pjenušava, fortificirana vina)

Tehničke specifikacije:

  • 120 uzoraka / sat.
  • temperatura uzorka regulirana Peltierovim sustavom.
  • Predfiltracija i otplinjavanje uzorka.
  • Specifična mjerna ćelija.
  • Mogućnost analize uzoraka u kojima postoji CO2.
  • Automatsko ispiranje.
  • Upravljanje hitnim uzorcima.
  • Automatsko podešavanje kalibracija.
  • Prijenos rezultata putem LAN ili RS232.
  •  Specifičan program za enologiju, jednostavan i intuitivan.
  • Modularni i kompaktni dizajn omogućuje lako premještanje u laboratoriju ili na prijamu uzoraka.
  •  Mogućnost konfiguracije Indeksa kvalitete na prijemu grožđa.
  •  Niski troškovi održavanja.
  • Jednostavan rad, nema potrebe za kvalificiranim osobljem.

Materijal isporučen sa svim raspoloživim kalibracijama za vina i mošt: alkohol, pH, ukupna kiselina kao vinska, šećeri, hlapiva kiselost kao octena, jabučna kiselina, mliječna kiselina, glukonska kiselina, asimirativni dušik, stupnjevi Baumé, Brix, itd.
Stalni analitički i tehnički savjeti od strane enoloških stručnjaka više od 25 godina.

 

CRIOSMART

Uređaj za mjerenje stabilnosti vina na tartarate.

Najbrži i najpouzdaniji način testiranja vina,  u najekstremnijim uvjetima s maksimalnom točnošću. Može procijeniti stvarne potrebe za enološkim postupicma kod svakog vina, drastično smanjujući potrošnju vremena i energije.
Uređaj sadrži Peltier sustav koji može sniziti temperaturu do -4 ° C za manje od 6 minuta.
Ultra kompaktan instrument, brži od bilo kojeg drugog uređaja, kojem je potrebno samo 20 ml uzorka za analizu i ne treba mu tekuća voda.

ENO 20 PLUS I ECO

Titratori za određivanje SO2.

Trenutni rezultati usporedivi sa službenom metodo.
Titrator za određivanje slobodnog i ukupnog SO2.

U potpunosti otklanja problem procjene promjene boje i fenolnih smetnji.

Jednostavan za uporabu i vrlo ekonomičan u održavanju i reagensima, manje od 20 eura centa po uzorku. Rezultati su slični onima dobivenim službenom metodom uz znatne uštede vremena.
Dostupne su dvije verzije: ECO i PLUS, s istim analitičkim performansama.

MIURA 200

Kemijski analizator visokih performansi

Niski analitički troškovi i velika preciznost.
Automatski multiparametrijski analizator za kemijsku analizu svih vrsta vina i mošta enzimatskim, kolorimetrijskim i turbidimetrijskim metodama.
Uz analizator se isporučuju svi analitički parametri koji su već programirani i spremni za upotrebu, što omogućuje trenutno pokretanje i lak rad.
 

Tehničke specifikacije:

  •   Rotacijski sustav za doziranje
  • 140/220 testova / sat (jedna ili dvije ruke).
  • 44 položaja za rashlađene reagense.
  • 50 položaja za uzorke uz mogućnost nadopune.
  •   Automatsko razrjeđivanja.
  • Upravljanje hitnim uzorcima.
  • Kalibracijska linija iz jednog kalibrata.
  • Validirane i dokazane analitičke metode.
  • Minimalna potrošnja reagensa po analizi.
  • Niski analitički troškovi.
  • Automatska stanica za pranje korištenih kiveta za reakciju i očitavanje.
  • Specifičan program za enologiju, jednostavan i intuitivan.
  • Stalni analitički i tehnički savjeti stručnjaka za enologiju više od 25 godina.

Programirani parametri za analizu u vinima i moštevima: acetaldehid, octena kiselina, limunska, mliječna, jabučna, glicerinska, glukonska, glukoza-fruktoza, ukupni šećera, amonijak, α-amino dušik, asimilativni dušik, vinska kiselina, kalcij, katehini, bakar, željezo, ukupni polifenoli, boja, antocijanin, slobodni i ukupni SO2, itd.

MIURA ONE

Kemijski analizator

Najmanji u asortimanu, s performansama najvećeg.
Automatski multiparametrijski analizator za kemijsku analizu svih vrsta vina i mošta enzimatskim, kolorimetrijskim i turbidimetrijskim metodama.
Uz analizator se isporučuju svi analitički parametri koji su već programirani i spremni za upotrebu, što omogućuje trenutno pokretanje i lak rad.
 

Tehničke specifikacije:

  • Rotacijski sustav za doziranje
  •  120 testova / sat.
  •  20 položaja za rashlađene reagense.
  • 15 položaja za uzorke uz mogućnost nadopune.
  • Automatsko razrjeđivanja.
  • Upravljanje hitnim uzorcima.
  • Kalibracijska linija iz jednog kalibrata.
  • Validirane i dokazane analitičke tehnike
  • Minimalna potrošnja reagensa po analizi.
  • Niski analitički troškovi.
  •  Automatska stanica za pranje korištenih kiveta za reakciju i očitavanje.
  •  Specifičan program za enologiju, jednostavan i intuitivan.
  •  Stalni analitički i tehnički savjeti stručnjaka za enologiju više od 25 godina.

Programirani parametri za analizu u vinima i moštevima: acetaldehid, octena kiselina, limunska, mliječna, jabučna, glicerinska, glukonska, glukoza-fruktoza, ukupni šećera, amonijak, α-amino dušik, asimilativni dušik, vinska kiselina, kalcij, katehini, bakar, željezo, ukupni polifenoli, boja, antocijanin, slobodni i ukupni SO2, itd.

MostoNET®

Enološka filtracijska jedinica.


Omogućuje rezultate u stvarnom vremenu na prijemu grožđa.
Automatizirani sustav filtracije za mošt. Idealno za prijem grožđa i kontrolu zrelosti. Posebno dizajniran za infracrvene analizatore, UV / Vis spektrofotometre, kemijske analizatore itd. Savršena je dopuna vašem analizatoru.

Njegova kvaliteta filtriranja (ispod 50 NTU), brzina i jednostavan rad čine ga nezamjenjivim za sve analize mošta.
Dostupno i s dozatorom.

MostoNet® jedinica za filtriranje proizvod je koji je patentirao TDI.


 

MIURA MICRO

Automatski multiparametrijski analizator za kemijsku analizu svih vrsta vina i mošta enzimatskim, kolorimetrijskim i turbidimetrijskim metodama.
Uz analizator se isporučuju svi analitički parametri koji su već programirani i spremni za upotrebu, što omogućuje trenutno pokretanje i lak rad.
 

Tehničke specifikacije:

  •    120 analiza na sat (enzimatski kitovi s 1 reagensom) / 60 testova na sat (enzimatski kitovi s 2 reagensa)
  •     24 položaja za rashlađene reagense.
  •     24 položaja za uzorke uz mogućnost nadopune.
  •     Automatsko razrjeđivanja.
  •     Upravljanje hitnim uzorcima.
  •     Validirane i dokazane analitičke tehnike.
  •     Minimalna potrošnja reagensa po analizi.
  •     Niski analitički troškovi.

 Specifičan program za enologiju, jednostavan i intuitivan.
 Stalni analitički i tehnički savjeti stručnjaka za enologiju više od 25 godina.
 Programirani parametri za analizu u vinima i moštevima: acetaldehid, octena kiselina, limunska, mliječna, jabučna, glicerinska, glukonska, glukozno-fruktozna, ukupni šećera, amonijak, α-amino dušik, asimilativni dušik, vinska kiselina, kalcij, katehini, bakar, željezo, ukupni polifenoli, boja, antocijanin, slobodni i ukupni SO2, itd.